dinsdag 3 januari 2017

De Baarnse gemeenteraad door de jaren heen

door Eric van der Ent

U kent ons, we zitten niet stil. Continue proberen we onze mooie site nog mooier en completer te maken. Vanaf nu kunt u een flinke uitbreiding van gegevens op onze site vinden. 
Wie onze verhalen ook per email ontvangt weet het al lang. Zij kregen alvast een preview. Lees snel verder:





De afgelopen  maanden zijn we druk bezig geweest met het verzamelen van informatie en beeldmateriaal over (oude) Baarnse raadsleden. Wie waren die mensen die beslissingen namen over welke koers in Baarn gevaren werd? Wie maakten Baarn tot wat het nu is? Welke politieke partijen waren daarbij betrokken?
Bekende oude namen zoals WijkampVan BeijmaWafelbakker, Van Gorkom zijn te vinden, maar ook de namen van recente raadsleden ontbreken niet. We staan nu voor een enorme uitdaging. We zijn ons ervan bewust dat de gegevens nog niet compleet zijn. We vragen u daarom om ons zo veel mogelijk aanvullingen te sturen als u kunt. Gegevens, beeldmateriaal, gebeurtenissen in de gemeenteraad, alles is welkom. En ziet u ruimte voor verbetering? Ook dat horen we graag!

De Baarnse gemeenteraad in 1946


De gegevens over Baarnse raadsleden zijn nog lang niet compleet. We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Lijkt u dat leuk? Help dan mee. Dat kunt u gewoon thuis vanuit uw luie stoel doen. Wij leggen precies uit hoe het werkt. Stuur even een mailtje.

Wilt u ook in de toekomst previews ontvangen van nieuwe gebeurtenissen op onze site?
Schrijf u dan in om onze verhalen per email te ontvangen. Klik hier.

Eric van der Ent











Vragen, opmerkingen of tips? Neem gerust contact op. Uiteraard kunt u groenegraf.nl ook volgen op Facebook en Twitter 

Geïnspireerd geraakt door onze oud Baarn verhalen? Kom in aktie en stuur ons uw oud Baarn verhaal!